Paintball, 5-kamp och företagsevent i närheten av Upplands Väsby

Kom till Aktivitet & Paintball, strax utanför Uppsala. Banan ligger endast ca800 meter från E4an, så det är väldigt lätt att hitta när ni kommer från Upplands Väsby.
Vi anordnar allt från paintball med eller utan 5-kamp, till barnkalas eller företagsevent. Vill ni vill kombinera aktiviteterna med en bit mat, så går det bra att låna vår grillplats. Vi har sittplatser för upp emot 40 personer, som vid behov kan utökas till det dubbla.
Önskar ni istället att gå på krogen, så ligger Kocken och Kallskänkan ligger endast några hundra meter från banan, vilket medför att det är ett smidigt alternativ till att grilla själva.

Har ni tillgång till mark, och hellre har aktiviteterna hos er i Upplands Väsby, Så kan vi komma och hålla i aktiviteter hemma hos er.
Det kan vara allt i från att ni spelar paintball i en skogsbacke, till att vi sätter upp en mångkamp på er gräsmatta.
Tänk bara på att alltid fråga markägaren om lov innan ni spelar paintball i skogen.

Paintball

Paintball

Lira Paintball med dina vänner strax utanför Uppsala, Ta med företaget, svensexan eller möhippan så får ni en oförglömlig dag.
Vi har 3 olika spelplaner för paintball, på vår anläggning. En skogsbana, en “stadsbana” samt en speedballbana. Vi kör även paintballkalas till våra barngrupper, Vilket brukar vara den givna succén på födelsedagar etc.

Mångkamp

Vi har många roliga aktiviteter som passar lika bra för företaget som för svensexan/ möhippan eller 50 års festen.
Utöver paintball finner ni bland annat “sumobrottning”, “jätteboxning” samt 5-kamp med bland annat Bågskytte, Luftpistol, Slangbella, Knivkastning, Blåsrör, Yxkastning, Luftgevär mm.

Företagsevent

Företagsevent, firmafest eller kickoff i Uppsalaområdet. Och det går utmärkt att komma ut till oss för såväl aktiviteter som måltider. Vill ni sedan sitta kvar en stund efter avslutad aktivitet så löser vi även detta.
Tänk bara på att ni själva prata igenom vad ni vill ha för aktivitet, för att vi skall kunna lämna ett prisförslag.

Hitta till oss i Uppsala

Det tar inte mer än ca 40 minuter från Upplands Väsby till vår anläggning i Fullerö (strax norr om Uppsala).
Banan ligger endast 800 meter från E4:an, mitt mellan Gamla Uppsala och Storvreta.
 

Klicka här för att komma till GOOGLE MAPS