Paintball Stockholm

Söker du en paintball anläggning i krokarna runt Stockholm? Vad sägs om att åka till oss på Aktivitet & Paintball i Fullerö utanför Uppsala? Ofta går det faktiskt fortare att åka till Uppsala än att krångla runt inne i Stockholm med alla bilköer. När du tar dig till oss tar du E4 till Uppsala. Från E4 är det sedan bara ca 700 meter tills du framme. Snabbt och enkelt!

Vi erbjuder:

• Paintball
• Mångkamp
• Födelsedagskalas
• Barnkalas
• Kickoff
• Firmafest

Ja, egentligen alla typer av roliga gruppaktiviteter ni kan tänkas vilja ha. Vi erbjuder flera olika paintballpaket där det finns mindre som passar för små grupper men även aktiviteter passande för större sällskap. Varför inte boka paintball till ett speciellt tillfälle så som en svensexa eller möhippa?

Paintball Stockholm

Paintball

Paintball för alla

Paintball är en av världens (enligt oss) roligaste sporter som måste testas på minst en gång! En spännande upplevelse fylld av adrenalin, skratt och gemenskap.

Hos oss ingår all utrustning som behövs för att ni ska kunna spela. Det finns även utrymme för att kunna byta om, toalett och en fikaplats för att kunna äta medhavd mat tillsammans.

Beroende på vilket paintballpaket ni väljer ingår olika antal boll att spela med. Alla grupper får en muntlig genomgång så alla förstår hur spelet går till. Ni har även en egen spelledare. Inga grupper blandas utan ni spelar endast med era egna lagmedlemmar.

Vi har tre olika banor ni kan välja mellan där det även finns möjlighet att slå ihop två av banorna till en stor paintballbana. Gör ni detta kan upp till 40 personer spela samtidigt – ett riktigt paintball-slag med andra ord! Detta brukar vara populärt bland storspelarna och bland större gäng som vill gå all in.

Söker du en storslagen paintballupplevelse och är en lite mer erfaren paintball-spelare rekommenderar vi helt klart vårt mörkerspel! Detta är en paintball-upplevelse som ni spelar kvällstid i strålkastarbelysning! Eftersom detta är utomhus och kräver att det är ordentligt mörkt ute, så mörkerspelet är endast öppet oktober till mars. Med andra ord: om du har gått genom alla paintballbanor i Stockholm och är ute efter en ny adrenalinkick så är mörkerspel helt klart rätt för dig!

Paintball med det lilla extra

För oss är det viktigt att alla våra gäster känner sig nöjda och glada, därför ber vi er att kontakta oss om det finns några speciella önskemål. Vi vill gärna gå er till mötes och är inte främmande för nya idéer! Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa dig.

Det går även jättebra att utöka sin paintballbokning med t. ex mångkamp! Vad sägs om att först köra ett paintballspel och sedan gladiatorspel med bland annat sumobrottning och stockfäktning? Otroligt populärt bland de som vill ha en riktig utmaning, och är trött på det gamla vanliga. Tuffa grenar för den som vi ha något att bita i! Innan du bokar vill vi be dig att läsa genom råd för de aktiviteter du är intresserad av. Har du t. ex gamla skador kan vissa aktiviteter vara olämpliga för dig.

Är du redo för nästa utmaning är du varmt välkommen till oss på Aktivitet & Paintball! Vi är ett populärt alternativ till paintball i Stockholm. Enklast tar du dig hit med bil via E4. Kika på vår kontaktsida för vägbeskrivning från olika håll. Välkommen!

Är du redo för nästa äventyr?

Kontakta oss för mer information eller skicka in din förfrågan redan idag! Ring oss på Telefonnummer: 018-10 40 60
Mobilnummer 070-510 04 06 eller klicka på knappen här under