Paintball, 5-kamp och företagsevent i närheten av Norrtälje

Inom smidigt bilavstånd hittar ni Aktivitet & Paintball, som ligger strax utanför Uppsala. Banan ligger endast ca800 meter från E4an, så det är väldigt lätt att hitta.
Vi anordnar allt från paintball med eller utan 5-kamp, till barnkalas eller företagsevent. Om ni vill kombinera aktiviteterna med en bit mat, så går det bra att låna vår grillplats. Vi har sittplatser för upp emot 40 personer, som vid behov kan utökas till det dubbla.
Önskar ni istället lite lagad mat, så har vi krogen Kocken och Kallskänkan som ligger endast några hundra meter från banan.

Har ni tillgång till mark, och hellre har aktiviteterna hos er i Norrtälje, Så kan vi komma och hålla i aktiviteter hemma hos er.
Det kan vara allt i från att ni spelar paintball i en skogsbacke, till att vi sätter upp en mångkamp på er gräsmatta.
Tänk bara på att alltid fråga markägaren om lov innan ni spelar paintball i skogen.

Paintball

Paintball

Kom och spela Paintball med dina vänner, företaget, svensexan eller möhippan.
Vi har 3 olika spelplaner för paintball, på vår anläggning. En ren skogsbana, en “stadsbana” samt en speedballbana.
Och till våra barngrupper erbjuder vi våra mycket uppskattade paintballkalas.

Mångkamp

Vi har mängder av roliga aktiviteter som passar lika bra för företaget som för svensexan / möhippan eller 50 års festen.
Utöver paintball finner ni bland annat “sumobrottning”, “jätteboxning” Bågskytte, Stockfäktning, Luftpistol, Slangbella, Knivkastning, Tomahawk, Yxkastning, mm.

Företagsevent

Företagsevent, firmafest eller kickoff i Uppsalaområdet. Och det går utmärkt att komma ut till oss för såväl aktiviteter som måltider. Vill ni sedan sitta kvar en stund efter avslutad aktivitet så löser vi självklart detta.
Tänk bara på att ni själva inledningsvis måste ha riktlinjer på vad ni önskar, för att vi skall kunna lämna ett förslag.

Hitta till oss i Uppsala

Det tar inte mer än ca 50 minuter från Norrtälje med bil ut till vår anläggning i Fullerö (strax norr om Uppsala).

Banan ligger endast 800 meter från E4:an, mitt mellan Gamla Uppsala och Storvreta.

Klicka här för att komma till GOOGLE MAPS