Paintball, 5-kamp och företagsevent i närheten av Heby

Lägg er aktivitet hos Aktivitet & Paintball, strax utanför Uppsala. Banan ligger endast ca800 meter från E4an, så det är väldigt lätt att hitta.
Vi anordnar allt från paintball med eller utan 5-kamp, till barnkalas eller företagsevent. Om ni vill kombinera aktiviteterna med en bit mat, så går det bra att låna vår grillplats. Vi har bänkar/bord för ca 40 personer, som vid behov kan utökas till det dubbla. Önskar man istället att äta krogmat / pizza, så ligger Krogen Kocken och Kallskänkan endast några hundra meter från banan,

Har ni tillgång till mark, och hellre har aktiviteterna hos er i Heby, Så kan vi komma och hålla i aktiviteter hemma hos er.
Det kan vara allt i från att ni spelar paintball i en skogsbacke, till att vi sätter upp en mångkamp på er gräsmatta.
Tänk bara på att alltid fråga markägaren om lov innan ni spelar paintball i skogen.

Paintball

Paintball

Spela Paintball med dina vänner, företaget, svensexan eller möhippan, Eller varför inte köra paintballkalas nästa gång barnen fyller år.
Vi har 3 olika, riktigt bra spelplaner för paintball, på vår anläggning. En ren skogsbana, en “stadsbana” samt en speedballbana.

Mångkamp

Vi har massor av roliga aktiviteter som passar lika bra för 50 års festen som för företaget eller svensexan / möhippan.
Utöver paintball finner ni bland annat olika aktivitetspaket med grenar såsom “sumobrottning”, “jätteboxning” Bågskytte, Luftpistol, Slangbella, Knivkastning, Blåsrör, Yxkastning, Luftgevär mm.

Företagsevent

Företagsevent, firmafest eller kickoff i Uppsalaområdet. Och det går utmärkt att komma ut till oss för såväl aktiviteter som måltider. Vill ni sedan sitta kvar en stund efter avslutad aktivitet så löser vi även detta.
Tänk bara på att ni själva inledningsvis måste ha en rimlig budget, samt ett direktiv på vad ni önskar, för att vi skall kunna lämna ett förslag.

Hitta till oss i Uppsala

Det tar inte mer än ca 40 minuter från Heby till vår anläggning i Fullerö (strax norr om Uppsala).

Banan ligger endast 800 meter från E4:an, mitt mellan Gamla Uppsala och Storvreta.

Klicka här för att komma till GOOGLE MAPS