Paintball, 5-kamp och företagsevent i närheten av Gävle

Kom till Aktivitet & Paintball, strax norr om Uppsala. Banan ligger endast ca800 meter från E4an, så det är väldigt lätt att hitta.
Vi anordnar allt från paintball med eller utan 5-kamp, till barnkalas eller företagsevent. Och det finns sittplatser under tak för upp emot 40 personer, som vid behov kan utökas till det dubbla.
Om ni vill kombinera aktiviteterna med en bit mat, så går det bra att grilla hos oss. Krogen Kocken och Kallskänkan ligger endast några hundra meter från banan, vilket medför att det är ett smidigt alternativ för er som vill äta i samband med aktiviteten.

Har ni tillgång till mark, och hellre har aktiviteterna hos er i Gävle, Så kan vi komma ut med allt, och hålla i aktiviteter hemma hos er.
Det kan vara allt i från att ni spelar paintball i en skogsbacke, till att vi sätter upp en mångkamp på er gräsmatta.
Tänk bara på att alltid fråga markägaren om lov innan ni spelar paintball i skogen.

Paintball

Paintball

Lira Paintball med dina vänner, Vi erbjuder hela och rena overaller samt fräscha utrustningar och bra ansiktsmasker.
Vi har 2-3 olika spelplaner för paintball, på vår anläggning. En ren skogsbana som vanligtvis sitter ihop med vår “stadsbana” samt en speedballbana.
Och till våra barngrupper erbjuder vi våra mycket uppskattade paintballkalas.

Mångkamp

Vi erbjuder mängder av roliga aktiviteter som passar lika bra för företaget som för svensexan 7 möhippan eller 50 års festen.
Utöver paintball finner ni bland annat “sumobrottning”, “jätteboxning” ”stockfäktning” Bågskytte, Luftpistol, Slangbella, Knivkastning, Yxkastning, Luftgevär mm.

Företagsevent

Kör ert företagsevent, firmafest eller kickoff i Uppsalaområdet. Och det går utmärkt att komma ut till oss och kombinera såväl aktiviteter som måltider. Vill ni sedan sitta kvar en stund efter avslutad aktivitet så löser vi även detta.
Tänk bara på att ni själva inledningsvis måste ha ett förslag på vad ni önskar.

Hitta till oss i Uppsala

Det tar inte mer än ca 45 minuter från Gävle till vår anläggning i Fullerö (strax norr om Uppsala).

Banan ligger ca 1 mil innan ni kommer fram till Uppsala. Ni svänger av vid avfart 189, och tar sedan höger in mot Uppsala.

Banan ligger endast 800 meter från E4:an, mitt mellan Gamla Uppsala och Storvreta.

Klicka här för att komma till GOOGLE MAPS